Uw veiligheid, onze missie!

AUG2017

wpsecumax_ivmedia

Bestel voor slechts EUR 0.47 per dag

Voor minder dan 50cent per dag (EUR 0,47) kan u genieten van onze Secumax oplossing. Uw wordpress website wordt hiermee veiliger, constant up-to-date en geniet van optimale prestaties. Heeft u interesse om hier voor in te tekenen, dan kan u intekenen middels onderstaand formulier!

Please wait...

Geen Secumax? Laat u vandaag nog beveiligen!

Veel website-eigenaren gaan lichtjes over hun beveiliging van hun (WordPress-)website. Totdat ze gehackt worden… De schade is vaak aanzienlijk. Van prospectie verlies tot verbazing van klanten die snel even de openingsuren willen opzoeken…


 

1,2,3 UNIEKE SECURITY NIVEAUS AT YOUR SERVICE

Om u als klant te voorzien van de meest complete en unieke beveiliging op de markt, implementeerde wij 3 krachtige perimeters.


 

1. DNS LEVEL

Alvorens hackers uw site bereiken via uw domeinnaam worden aanvallen reeds omgeleid naar “honeypots”


 

2. INTEGRITEITSSCANS

Dagelijks scannen wij per klant gemiddeld 6000 bestanden op integriteit en mogelijke aanwezigheid van malware.


 

3. MONITORING EN UPDATES

Het kan voorvallen dat u niet eens op de hoogte bent van een hack. Velen denken dat hun website dan stopt met werken. Als een hacker uw site wil gebruiken om SPAM te versturen, wil hij of zij niet per definitie opvallen. Dit vangen we op met een monitoringsysteem dat alle verkeer en anomaliteiten netjes in kaart brengt. Uw wordpress, thema en plugins worden tevens voorzien van de broodnodige updates en upgrades.


 

TOT SLOT, REAL-TIME-HACKING MAP

What’s all the fuzz about? Is security echt wel nodig? Absoluut! Om u een idee te geven van de kwaniteit aan hackactiviteit verwijzen wij u graag naar de norse map! http://map.norsecorp.com

iVMedia.bvba - Diamantstraat 8 - 2200 Herentals - T +32 (0474) 477 508 - F +32 (3) 4005193 - E info@ivmedia.be
© 2016