• Decrease
  • Increase

IT Diagnose & onderhoud

efficiënter en veiliger werken

Uw ICT infrastructuur vormt de ruggengraat van uw onderneming. Goedlopend machines geven u en uw medewerkers de mogelijkheid efficiënter en veiliger te werken. Een goed onderhoud, efficiënt beheer en snelle ondersteuning bij eventuele problemen zijn van groot belang voor uw organisatie.

Wat mag u verwachten

  • Beveiliging en viruspreventie op basis van bewezen technologieën.
  • Algemeen onderhoud en optimalisatie (Windows/UNIX)
  • Diagnose en probleemoplossing
  • Installatie van iVMedia saas & cloud diensten

Wij hebben steeds de best passende oplossing voor u in huis, en zijn op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen waardoor wij u optimaal kunnen bijstaan. Het gevolg: lagere kosten en betere continuïteit.

Uitgebreide controle van uw systemen

Samen met u stemmen wij precies af welke werkzaamheden worden uitgevoerd. op basis van afroep kan u uw ICT apparatuur van onderhoud & diagnose laten voorzien. iVMedia adviseert over de inzet en optimalisatie van ICT binnen uw bedrijf.  

Wat maakt onze dienstverlening zo bijzonder?

Onze aanpak is kláár voor de toekomst.  iVMedia wil samen met u laten zien wat er mogelijk is om het beheer van uw infrastructuur te vereenvoudigen. Wij bieden ICT onderhoud zonder vaste lasten aan een uiterst voordelig tarief. 

Wees preventief

Door regelmatig een Een pro-actief onderhoud uit te voeren kunnen sommige issues op voorhand gedetecteerd worden en voorkomt u een onderbreking van uw activiteiten.

Vrijblijvend bijkomende informatie?

u wenst vrijblijvend en zonder énige verplichting bijkomende informatie? Wij geven graag een antwoord op al uw vragen!


iVMedia.bvba - Diamantstraat 8 - 2200 Herentals - T +32 (0474) 477 508 - F +32 (3) 4005193 - E info@ivmedia.be
© 2016