• Home
  • Hosting & SAAS
  • Decrease
  • Increase

Hosting & SAAS

supersnelle en veilige a-klasse servers

Netwerk & hosting details

Geniet van onze supersnelle en veilige a-klasse servers. Maak uw keuze uit virtual private cloud servers (VPS), Shared linux & windows hosting en Microsoft hosted exchange

Windows & Linux shared

Alle noden zijn anders, en dus ook iedere oplossing. Samen zoeken wij met u naar een geschikte, performante en budgetvriendelijke oplossing.

VPS Virtuele cloud servers

Een vps is een dedicated server die opgesplitst is in meerdere vps servers. Ideaal voor het hosten van zware applicaties, meerdere website’s en resellers.

Microsoft Hosted Exchange

Wat mist u het meest, als u niet op kantoor bent? Uw e-mail? Adressen? Documenten? Hebt u een laptop, een PDA of een slimme telefoon, dan zorgt hosted eXchange 2007 ervoor dat u steeds de meest actuele e-mail, agenda’s, adressen en documenten bij u hebt. Altijd en overal.

SMTP relay unlimited

Een kwalitatieve SMTP service is een must voor uw e-mailingcampagnes of verzending van uw mail verkeer binnen of buiten de bedrijfsmuren. Met een eigen IP adres heeft u de garantie dat de mails effectief bij de geadresseerde terechtkomen.

Database hosting

Een database is de ruggengraat van uw applicatie of website – standaard in elk hostingpakket – Doch indien u een uitgebreide database wenst om nóg meer gegevens te bewaren kan deze in een geschikte omgeving worden opgezet.

iVMedia.bvba - Diamantstraat 8 - 2200 Herentals - T +32 (0474) 477 508 - F +32 (3) 4005193 - E info@ivmedia.be
© 2016